Autoværksted – mekaniker i nærheden af Svendborg

De fleste bilejere har indset fordelen af at have en god kontakt til et fast autoværksted eller bilcenter. Denne gode kontakt er en fordel såvel i forbindelse med service eftersyn som når det handler om reparation af akut opståede skader. Med et kompetent autoværksted som sparring partner kan du sikre, at din bil altid kører optimalt.

Svendborg Motor Co. A/S – når du ønsker prima service af din bil

Er du den lykkelige indehaver af en bil som tilhører et af mærkerne Suzuki, Opel eller Iveco – og er du bosat i eller omkring Svendborg? Så kan du nemlig lave en fordelagtig service aftale med det særdeles velrenommerede autoværksted Svendborg Motor Co. A/S. Hos Svendborg Motor Co. A/S kan du være sikker på, at din bil får den rette kompetente behandling.

Svendborg Motor Co. A/S er autoriseret service værksted for biler af ovenfor nævnte mærker. Og der følger en lang række fordele med, når du vælger at lave en serviceaftale med Svendborg Motor Co. A/S. Du får eksempelvis skift af sommer og vinter dæk uden beregning – og opbevaring af disse dæk på værkstedets dækhotel, når de ikke er i brug. Du får tyve procent rabat på undervogns behandling med Dinitrol, lige som du også kan få skiftet pærer, viskerblade og lignende uden for de normale servicebesøg, efterfyldning af motorolie og sprinkler væske og gratis bilvask én gang om måneden i hele aftale perioden.

Er din bil ikke en Suzuki, Opel eller Iveco, og har bilen pådraget sig en skade, kan du stadig få den repareret hos Svendborg Motor Co. A/S. Svendborg Motor Co. A/S forestår hele processen, lige fra skades vurdering og underretning af forsikrings selskab til selve reparationen af skaden og eventuelt efterfølgende maler arbejde.

Du kan læse mere om, hvad Svendborg Motor Co. A/S kan tilbyde dig og din bil, på svendborg-motor-co.dk

Astrid Pedersen