Badetøj til baby skal være velegnet og sundt for barnet

Mange forældre har jo af gode grunde travlt i hverdagen, så mange gøremål bliver måske gjort med et halvt øje, når det ikke handler om at passe på ens børn – og jo flere der er, jo mere bliver der at holde øje med.

Noget bliver gjort på autopilot og med venstre hånd, så når man skal på ferie og lige kommer i tanke om, at børnene da skal have noget badetøj, så iler man ned i den nærmeste butik og køber noget, som ser ud til at passe, og så tænker man ikke videre over dette.

Heldigvis passer badetøjet da også til alle ungerne, så man føler, man er ved at være strandklar til ferien!

Men undervejs på ferien opdager man, at alle børnene kradser sig forskellige steder, de begynder at vise udslæt, måske hoster de og det, der er værre.

Det viser sig, at du helt utilsigtet har købt et billigt kopiprodukt nede i butikken, og du gik da ganske vist efter at være økonomisk den dag, men du kunne aldrig finde på at skade dine børn med vilje.

Nu er du sikker på, at det er badetøjet, der er synderne for ubehaget, for hele familien har spist og lavet det samme, men det er kun børnene, der udviser ubehag.

Så må man til lægen, og man er i udlandet, man kan ikke rigtig sproget, og har man nu en forsikring, og pludselig er ferien ikke så idyllist, som man ellers havde forestillet sig.

Dette kunne være undgået, hvis du havde købt noget godt badetøj til dine børn, hvor der er fokus på sunde produkter uden alle mulige kemikalier i, men som kun er lavet på naturlige produkter.

Gør derfor dig selv den ekstra omtanke at købe noget badetøj, der er sundt for børnene, når de bader.

Køb det her: https://www.farmorsoutlet.dk/baby-badetoj-splash-about

Anders Lundtang Hansen