Der kommer konstant nye former for E juice til

Er vimmer, hvor fylder den verden med e-juice, e-cigaretter og e-væske bare en hel del, når man ser på, hvor mange forskellige produkter, der hele tiden kommer til – og den udvikling tør vi næsten godt garantere, vil fortsætte.

Nu er det heldigvis ikke alle fysiske forretninger, der ligger inde med for eksempel alle typer at e-juice, og vi skriver “heldigvis”, fordi man så hverken som indehaver, ansat eller kunde ville kunne sparke sig frem, hvis butikken bestræbte sig på at have alt liggende, man kunne få.

De fleste forretninger af den type sørger dog for, at hvis man ikke kan finde produktet fysisk hos dem, så kan de altid bestille det hjem, eller man kan som kunde bare vælge at handle hos dem, der har det hele online, så de kan sende det fra deres eget lager eller fjernelager.

For eksempel er tilfældet således med dem her: https://www.esug.dk/

Det er også smart ikke at have alle typer af for eksempel e-juice eller e-væske liggende, for man kan risikere at brænde inde med noget væske, der er så specifikt, at der enten er meget få eller slet ingen kunder, der køber det, så det bare optager plads i butikken.

Til sidst er man nødt til at smide det ud, fordi det bliver for gammelt eller ikke er kompatibelt med de typer af e-cigaretter, der langsomt kommer på markedet og erstatter de gamle. 

Så er man nødt til at afskrive disse e-juicer, og så betyder det manglende indtægt og faktisk bare en direkte udgift i forbindelse med at have disse typer stående.

Derfor er man nødt til som indehaver af en butik, der sælger blandt andet e-juice, at man undersøger markedet og ser, hvad der er mest populært.

Nogle gange tager man så selvfølgelig en chance med noget ny e-juice, der kommer på markedet, som man håber, vil kunne sælge en del.

Anders Lundtang Hansen