En låsesmed i Måløv til når det hele brænder på

Dårlige dage er der nok af

Kender du de dage, hvor alting bare føles som om, at det er mandag? Alting går galt, ligemeget hvordan du vender og drejer det, har du bare ikke heldet med dig. Sådan nogle dage kan der findes utroligt mange af, og når det hele brænder på, kan det være svært at finde overskuddet.

Dårlige dage kan opstå på grund af mange forskellige årsager. Først og fremmest kan du selvfølgelig være inde i en periode, hvor alle dage, føles som dårlige dage, og så er der ikke så meget at gøre ved det, andet end at holde ud. 

Men nogle uger kan også bare være træls helt overordnet. Måske er det vinter, himlen er grå og vinterdepressionen lurer lige rundt om hjørnet. Sol og sommer er langt væk og inderst inde, vil du bare gerne gemme dig under dynen. 

Hvad kan så toppe din dårlige dag, så du virkelig føler, at Gud er imod dig? Svaret er: At du låser dig selv ud. 

Lad låsesmeden redde din dag 

Når først ulykken er sket, er der ikke mere at gøre. Du er på den, og der er ingen vej tilbage – du bliver nødt til at ringe efter en låsesmed i Måløv, eller hvor du nu bor. En låsesmed kan være guld værd, når først uheldet er ude. 

En låsesmed – alt afhængig af hvor langt ude på landet du befinder dig – kan næsten komme med det samme, og vupti, så er din dag reddet igen. 

Når det er sagt, er det selvfølgelig ikke fedt at låse sig ude, men hvis du altid har gjort dig et bekendtskab til, hvem der findes af låsesmede i området, vil du aldrig være mere glad for at se en erhvervsmand i arbejdstøj. Hvem havde troet, en låsesmed skulle redde din uge? 

Johanne Hansen