dør

Få døre med sidelys

Få døre med sidelys

advertorial

Der er flere gode grunde til at gå ens yderdøre efter med jævne mellemrum. Både i forbindelse med at spare penge på ens varmeregning og her kan der være mange penge at spare. Men også i forbindelse med at få et hus hvor der kommer mere lys ind og det kan blive nemmere at komme ud på terrassen om foråret og sommeren. 

Det kan også være at du gerne vil have mere lys når du kommer hjem, fordi du gerne vil foretage en tyverisikring. Jo mere lys der er ved dine døre, jo svære vil det være for tyve at gemme sig. Derfor er det en god ide at udskifte dine døre og få lys sat op samtidig. Er du i tvivl kan du få råd vejledning din tømrer. Du kan også se forslag på døre hos klarwindows.co.uk

 

dør

 

Dette skal du også overveje

Der er flere ting du også skal overveje når du udskifter dine døre. En af dem er om dine døre skal have en større størrelse. Det har den fordel at der kommer mere lys ind i din bolig. Du kan også vælge at det i stedet skal være en dør med vinduer. Her skal du være opmærksom på hvilken type lås du vælger. Du kan med fordel vælge en nøgle til nøgle løsning. Det gør det svære for type at komme ind og ud da de ikke kan åbne døren. Med mindre at du selvfølgelig har glemt at tage nøglen ud af døren.

Du skal også vælge, om du vil have den samme lås i alle døre eller om de skal have hver deres. Hvis du ønsker det første skal du huske at give producenten besked om, at dørene skal have den samme dørcylinder. Det har den fordel at du kun skal have en nøgle og ikke et større nøglebundt.