Makita græstrimmer

Få en flottere græsplæne med en græstrimmer

Få en flottere græsplæne med en græstrimmer

advertorial

Noget af det der virkelig pynter i en have er når græsset er nyslået. Det er uanset om du selv har gået rundt og slået det eller om du har fået en robot til at slå det. Desværre er det sjældent muligt at få alt græsset med med en plæneklipper og det er her at du med fordel kan bruge en græstrimmer. Det kunne f.eks. være en Makita græstrimmer.

Med en græstrimmer kan du nå områder, som du ikke kan med en plæneklipper. F.eks. kan du nå rundt om højbede og kanterne langs bedene uden at det ødelægger blomstene i bedene.

Makita græstrimmer

Med eller uden ledning

Skal du have købt en ny græstrimmer, kan du købe en der kører på el og en der kører på batteri. Fordelen ved el er at den er lettere at bære rundt med. Omvendt skal du være opmærksom på ikke at ødelægge ledningen og den skal være tilstrækkelig lang til at nå rundt i hele haven. 

Alternativet er en græstrimmer som kører på batteri. Fordelen ved denne er at den er mere fleksibel og du slipper for at bære rundt på en ledning. Omvendt er den tungere og du kan risikere at batteriet løber tør bedst som du er igang. Det sidste har producenten en løsning på. De fleste producenter af værktøj og haveredskaber benytter sig af det samme batteri. Det betyder at du kan bruge det samme batteri på din græstrimmer og på din hækkeklipper, forudsat at det er samme mærke.

Det har den ekstra fordel at du ikke behøver at have flere typer batterier, ekstra batterier og opladere liggende. Du bliver selvfølgelig nød til at holde dig til et mærke, så husk at vær opmærksom på om producenten har et bredt sortiment, så du slipper for at købe et andet.

Du kan få råd og vejledning til hvilken græstrimmer du bør købe.