0

Få et smukt gyldent trægulv med en let gulvslibning

Hører du til de heldige, der har et trægulv, ved du også at det kan være nødvendigt at give gulvet en gulvafslibning, hvis det er langt tid siden, at det sidst er blevet gjort. Uanset hvor god du er til at passe på gulvene, vil de overtid blive grå og triste at se på og det kan være svært at få dem helt rene. Heldigvis vil en let gulvafslibning ændre det.

Det er nemmere at få gulvene slebet i forbindelsen med en flytning, men det kan også lade sig gøre, selvom i bor i boligen. Det er blot lidt mere besværligt, da der skal flyttes rundt på møblerne. Det er dog det værd, hvis trægulvene er grå og triste, da et ny slebet gulv fremhæver rummet og møblerne markant.

Få professionelle til at slibe dine trægulve

Selvom det er muligt selv at slibe dine gulve, bør du overveje at få professionelle til at slibe dine gulve. Det er et hårdt og tidskrævende arbejde selv at slibe gulvene. Du skal regne med at bruge 1-2 dage pr. rum, alt efter hvor stort rummet er og hvor meget det skal slibes.  

Når du skal finde en gulvafsliber er det en god ide at kontakte flere og bede om en pris. Husk også at høre hvordan de vil efterbehandle gulvene når de er afslebet. Det er vigtigt at de får den rigtige efterbehandling, for trægulvet er helt ubeskyttet for snavs og pletter, hvis det ikke bliver behandlet.

Det skal entet have lak, sæbe eller lud. Et lak gulv er nemmest at holde, men trægulvet vil miste sin naturlige farve. Uanset om gulvet får den ene eller anden behandling skal det have mindst 3 gange. Når du har fået flere tilbud, kan du i ro og mag finde det bedste tilbud og få dine gulve slebet.

Lotte Hindsberg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *