Få professionel administration af ejendomme i København

Søger I et firma, der kan varetage al administration af jeres andelsbolig- eller ejerforening? Der kan nemlig være mange ting selv at holde styr på. Derfor hyrer de fleste foreninger et firma ind til at varetage alle disse.

Vil du vide mere om fordelene ved at få et firma til at varetage jeres administration af ejendomme i København? Så læs med i artiklen her.

Hvad er fordelene ved at få et firma til at administrere jeres ejendomme?

Der er meget at se til i en større andelsbolig- eller ejerforening. Det kan derfor være en fordel at få en ekstern part til at tage sig af det. Måske har I tid og overskud til at varetage nogle af de praktiske og administrative opgaver selv? Så kan det også være ideelt at få lidt konsulenthjælp til nogle af de mere udfordrende projekter i foreningen. Der er mange fordele ved at få hjælp til administration af ejendomme, det er blandt andet:

– At I kan overlade salg eller ejerskifte til en anden.

– At I kan en professionel person til at afholde generalforsamlinger.

– At I kan få hjælp til at gennemgå bygningens / bygningernes plan for vedligeholdelse.

– At I kan få hjælp til gennemgang og udarbejdelse af budgetter, varme- og vandregnskab mm. 

Det her er bare nogle eksempler på, hvad I kan få hjælp til, hvis I vælger at få et firma til at varetage administrationen af jeres forening. Det kan typisk altid aftales individuelt, hvad og hvor meget hjælp I har behov for i netop jeres tilfælde. 

Bricks and Blocks kan hjælpe med administration af ejendomme i København

Firmaet her har brugt mere end 10 år på at beskæftige sig med ejendomsadministration. De er derfor forberedt på lidt af hvert og kan hjælpe med stort set alle administrative opgaver. Det kan være er alt fra byggeregnskaber og hjælp til økonomi til betaling af regninger, gennemgang af vedligeholdelsesplan og fungere som dirigent ved generalforsamlinger og meget mere.

Her kan du læse meget mere om firmaet og hvad de tilbyder i forhold til administration af ejendomme i København. 

Anne-Mette Hansen