Forsøg ikke at lave din egen e-juice!

For det første vil vi lige slå fast, at der er eklatant forskel på, om du selv laver din e-juice i form af, at du sammensætter forskellige e-væsker – som du har købt færdiglavede – til at skabe din helt specielle E juice med din “egen” aroma ud fra nøje afmålte del-elementer fra de juicer, eller om du decideret opfinder den fra bunden.

Det første kan nemlig godt lade sig gøre, hvis du har det rette blandingsudstyr og ved, hvordan man sammensætter dette korrekt og efter foreskrifterne, så du ikke sviner for meget eller ender med at lave noget, der kan blive potentielt giftigt eller opsamlet af andre mennesker, der ikke skal have fat i det.

Men den sidste mulighed skal man holde sig fra, hvilket egentlig også er noget underligt noget at give sig i kast med, når man kan få så mange billige former for e-væske herhjemme i Danmark, som du kan bestille over nettet, at det ikke kan svare sig at lege kemiker selv.

Faktisk kan det ende med at blive endnu dyrere, fordi du skal have fat i nogle bestemte former for redskaber til at lave denne sammenblanding, og hvis du virkelig vil lave det helt fra bunden, så kan du risikere, at du skal have fat i nogle rigtig dyre komponenter.

Og så har vi slet ikke talt om den tid, det vil tage dig at lære, hvordan man skaber denne e-juice.

Der er en grund til, at autoriserede skaber af denne form for e-juice til din e-cigaret findes.

Desuden er der rigeligt med butikker i både fysisk forstand og på nettet, som du kan handle din e-juice hos.

Så når du er på farten i dagstimerne, kan du købe ind fysisk, selvom det da er klart, at der endnu ikke findes lige så mange fysiske butikker, der sælger e-juice, som dem der sælger almindelig tobak.

Er du ude for åbningstiderne, så handler det om at have handlet ind på forhånd, så du altid kan “lade” din e-cigaret op.

Muligheden er der jo også for at bestille via en webshop, og så kan du altid kalkulere med, hvor meget e-juice du har brug for i forhold til forsendelsestiden, hvis du damper den samme mængde over en vis tid.

Anders Lundtang Hansen