Hvem ville du tage med på krydstogt?

Åh, er der noget mere herligt end at tage sig en tur på krydstogt, specielt med de gode mennesker fra mycruise.dk?

Det skulle da lige være, hvis man udvalgte sig sådan et krydstogt fra dem og så tog en eller flere personer med, for hvor tit er det lige, at man under sig selv at gøre den slags, og ville det så ikke være fedt at får foreviget den oplevelse sammen med en anden eller nogle flere, end hvis man blot tog billeder af det?

Jo, det er det nemlig helt bestemt, men hvem skal man så vælge, for man kan jo ikke tage dem alle sammen med på Krydstogt rejser, som man gerne vil, om man så betaler for dem alle sammen eller de selv betaler – førstnævnte kan også blive en del dyrt.

Og så kan man ende i den situation, at man enten ikke får tid nok til at tale med alle dem, man har taget med, eller nogle mennesker simpelthen ikke kan gå i spænd sammen, så det alligevel ender med at blive en amputeret oplevelse, hvor man aldrig er alle samlede.

Derfor foreslår vi, at du udvælger nøje, hvem du tager med.

Det oplagt er selvfølgelig at tage ens bedre halvdel med, den person der støtter dig i tykt og tyndt, og som du enten har allerede stiftet familie med, eller som du har seriøse planer om at gøre det med.

Dette kunne blive jeres lille afbræk fra hverdagen, før der går for meget børn i den – eller I netop vil slippe væk fra dagliglivet med børn.

Måske kunne det også være en forenende tur med din mor eller far, der har hjulpet dig siden du var lille, men hvor I nu bare ikke har den samme tid længere til at hænge ud.

Så kunne dette være chancen for at genfinde og mindes gamle dage – samtidig med at I fik skabt nogle nye minder sammen.

Hvem vil du tage med på cruise?

Anders Lundtang Hansen