Hvor kan du få det bedste private kontantlån?

Med et kontantlån kan du langt om længe indfri nogle af de ønsker og drømme, du har haft længe. Et kontantlån giver dig frie midler til at udskifte din bil, købe dig en lækker båd eller et kolonihavehus, hvor du kan få grønne fingre. Du har naturligvis også mulighed for at renovere eller istandsætte din bolig, hvis du trænger til et nyt køkken, bad eller at få udbedret et evt. utæt tag. Dermed er det også penge, som du vil få igen, når huset engang skal sælges.

En af de store fordele ved et kontantlån er at, du selv bestemmer hvad pengene skal bruges på. Når du ansøger om et lån hos en online bank, er der heller ikke krav til budget eller hvad pengene præcist skal bruges på. Det vil der typisk være et krav om, når du ansøger om et lån hos din egen bank.

Hvordan sikrer du dig de bedste vilkår i en låneaftale?

Uanset hvor du låner pengene, er det vigtigt at sikre dig, at du har de bedst mulige vilkår i din aftale. Her skal du blandt andet sikre dig en lav debitorrente, som indikerer hvor meget du skal betale i renter hvert år af det samlede lånebeløb. Herudover er det vigtigt at være opmærksom på de gebyrer der er i forbindelse med lånet. Der kan også være penge at spare ved at tilmelde dig betalingsservice, så du ikke skal betale et administrationsgebyr for hver måned.

En god indikator at kigge efter er ÅOP, som viser de årlige omkostninger i procent. Det er vigtigt at den er lav, da det indregner alle udgifter i forbindelse med lånet.

Få det bedste og måske billigste kontantlån

Hvis du er i markedet for at finde det bedste kontantlån eller de bedste vilkår, bør du undersøge dine lånemuligheder hos Ikanobank.dk.

Silje Hansen