Hvor mange Daisy-smykker skal du eje?

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Når du kigger på prisen på en enkelt smykkegenstand fra George Jensen-kollektionen Daisy, så er det fuldt forståeligt, hvis man tænker, at her kan der da vist nok kun blive råd til at købe et enkelt stykke smykke.

Eventuelt skal der spares sammen til andre, man får uventede penge tilbage i Skat, arver en mindre formue eller får nogle Daisy-smykker i gave.

Med anerkendte brands og kendte mærker i al almindelighed så forsøger man sjældent at sælge varen på et brand-udsalg, kampagnepriser og få den billigste gratis ved køb af tre eller noget i den stil, for det vil ødelægge værdien ved et brand.

Det samme er tilfældet her med Georg Jensens Daisy, hvor du ved køb af disse smykker både investerer i noget lækkert smykkedesign, der kan benyttes over mange omgange og til mange anledninger, men som også kan gives videre i arv eller til andre.

Og så har vi ikke engang nævnt den pålydende værdi på smykkerne i sig selv i denne kollektion.

Vi kan godt love, at hvis man får sådan et smykke her i gave, så er det en af den slags gaver, man altid vil huske og næste føle sig helt benovet over at få tildelt. Derfor ser man også mest den slags givet af de nærmeste personer.

Så én ting er måske, hvad du selv har råd til af Daisy-smykker, hvor det kan svare sig at spare sammen til de få eller den enkelte genstand, du virkelig godt kunne tænke dig at eje, og så skaffe flere smykker derfra senere.

Dette kan være ved at anføre dem på en ønskeliste, lægge penge løbende til side til flere smykker eller en helt anden smart og fornuftig fidus – så længe man ikke gældsætter sig for det.

Husk dog på, at der er tale om en langstidsinvestering, der kan ende med at stige markant i værdi! 

Anders Lundtang Hansen