Hvornår har jeg brug for en elektriker?

Der kan være mange situationer, hvor du kan få brug for professionel assistance fra en autoriseret fagperson – især når det gælder elektriciteten i din bolig. Hvis strømmen går i hele huset, og problemet således ikke kan løses ved at skifte en sikring, kan det meget vel være, at der skal en autoriseret elektriker eller el installatør på banen.

Der kan være opstået en fejl i forsyningen til boligen – eller de faste elektriske installationer i bygningen kan være stået af. Sådanne fejl skal udbedres af autoriserede håndværkere som kan deres kram og som er godkendte til at udføre den slags arbejde.

Forsøger du dig selv med ændring eller reparation af de faste el installationer i din bolig kan det blive dyrt på rigtig mange måder. Du kan for eksempel risikere at foranledige kortslutninger som fører til overgang i de elektriske apparater i boligen, hvilket kan afstedkomme farlige elektriske stød. Eller du kan med dit klamphuggeri give anledning til brande som spreder sig via de elektriske kabler og således kan udrette virkelig store skader på bygningen samtidig med at andre menneskers liv og helbred sættes over styr.

Skulle du være så heldig at en sådan brand kun forårsager materiel skade kan du dog være sikker på at forsikringen ikke dækker. Og så vil det hurtigt stå klart at det var en dårlig idé at spare den autoriserede el-installatør væk.

Hvor finder jeg en dygtig el-installatør i Horsens?

Er du bosiddende i Horsens eller nærmeste omegn skal du ikke lede længe for at finde en dygtig og velrenommeret el-installatør. Du skal blot forbi Egebjergvej hvor du finder Egebjerg EL A/S. Hos Egebjerg EL A/S kan du få hjælp til alt hvad der vedrører elektriker arbejde i dit hus eller i din lejlighed – læs mere, og kontakt Egebjerg EL A/S via hjemmesiden http://egebjerg-el.dk/ 

Astrid Pedersen