Køb sofabord hos en faguddannet snedker

advertorial

Ønkser du dig et nyt sofabord til din stue? Så kan du med fordel læse med her.

Vælg en sofabord af planker

Det er ikke kun spiseborde som fås i en smart og trendy plankebord udgave. Også de lave sofaborde, som hører hjemme i en hver sofa gruppe, kan fremstilles af massive planker.

Et planke sofabord udstråler samme rustikhed som et spisebord af planker. Og med et sofabord i planker af høj kvalitet er du sikret et holdbart og slidstærkt bord som kan tåle lidt af hvert.

Hvilke typer planke sofaborde kan jeg få?

Hvis du ønsker dig et sofabord af planker kan du vælge mellem flere forskellige udgaver. Den velrenommerede møbelsnedker virksomhed Hipstory Copenhagen tilbyder planke sofaborde fremstillet i smukke fyrretræs planker. Hvert enkelt sofabord af planker er fremstillet i hånden af dygtige faguddannede møbelsnedkere og er hvert især helt unikt.

Overfladen på planke sofaborde fra Hipstory Copenhagen er behandlet med vand afvisende voks. Du har dog mulighed for at få dit sofabord lakeret hvis dette ønskes. Og har du behov for at få fremstillet dit planke sofabord efter specifikke mål kan du selvfølgelig altid kontakte Hipstory Copenhagen og få en særlig aftale.

Hvem er Hipstory Copenhagen?

Hipstory Copenhagen er en virksomhed med speciale inden for fremstilling af billige plankeborde i top kvalitet. Når du køber et plankebord hos Hipstory Copenhagen er du sikret et smukt og holdbart plankebord fremstillet af det bedste træværk og behandlet efter alle kunstens regler.

Hos Hipstory Copenhagen kan alle være med rent prismæssigt. Prisen på et plankebord hos Hipstory Copenhagen vil typisk ligge i et aldeles rimeligt leje. Dette gælder også for de smukke sofaborde af planker som du finder i Hipstory Copenhagens webshop og fysiske showrooms.

Du kan se det store udvalg af flotte plankeborde i den online shop på hjemmesiden hipstory.dk

Astrid Pedersen