0

Malerfirma Haslev: Vi klarer arbejdet

Malerfirma i Haslev:Hos os er du i sikre hænder 

Er du blevet træt af at se på de samme farver, som du malede køkkenet med i 80’erne? Eller er malingen bare begyndt at se lidt trist og træt ud? Uanset hvad din årsag er til at ønske fornyelse i dit hjem, så har vi løsningen. Vi er et professionelt og rutineret malerfirma, med mange års erfaring i ballasten.

Vores dedikerede og servicemindede medarbejdere har derfor øje for detaljerne, som eksempelvis hvilke farver som klæder hinanden, hvordan man skaber det optimale lysindfald m.m.  Derfor er det altid et klogt valg at tage kontakt til professionelle fagmænd, når du har  et malerarbejde du ønsker udført. På den måde ved du, at du er sikret et kvalitetsarbejde, som du vil kunne nyde mange år ud i fremtiden.

Vi kommer med inspiration og vejledning, så du kan få svar på alle dine spørgsmål, omkring dine ønsker og muligheder.

 

Et enkelt lag maling kan være dét, der skal til for en komplet transformation af dit hjem. Derfor guider vi dig igennem hele processen, så du kan føle dig tryg. Som kunde hos os er du dækket af vores tilfredshedsgaranti. Denne omfatter 3 års garanti på alle udførte opgaver og vi tager ikke imod din betaling, før at du har godkendt det færdige resultat.

Vi er stolte af at kunne tilbyde dig denne garanti, fordi vi ved at vores servicemindede og kvalitetsbevidste ansatte altid lever op til den standard, vi sætter for os selv som virksomhed. Vi benytter os heller ikke af faste prislejer, men tilpasser altid vores services, specielt til dig og din opgave. 

Har du brug for et malerfirma i Haslev og ønsker du at vide mere, omkring tid og priser på dit malerarbejde? Så kan du med fordel vælge at tage kontakt til Malerkanonen. 

Athene Eriksen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *