eboligadvokat

Spar penge på dit boligkøb

Spar penge på dit boligkøb

Et boligkøb koster som udgangspunkt en masse penge og er ofte den største økonomiske beslutning de fleste tager i deres liv. Men netop derfor er det klogt at tage en professionel og erfaren boligadvokat med på råd, når der skal forhandles og købes bolig. En boligadvokat er en jurist, der har specialiseret sig i køb og salg af boliger. 

En boligadvokat kan derfor ikke alene rådgive dig, han kan også spare dig for mange penge når du køber en ny bolig. Det gælder både, når der skal forhandles med banken om et boliglån, når der skal forhandles med sælger, men mindst lige så vigtigt at undersøge boligen for fejl og mangler og hvilke lokalplaner kommunen har planlagt i fremtiden. Det kunne f.eks. være eboligadvokat.dk du får hjælp af. 

Forhandling med banken

Imens de fleste ser det som en naturlig ting at forhandle med sælger om salgsprisen, glemmer mange. at det samme også er muligt med banken. Der kan være mange penge at spare ved at tage sin boligadvokat med, når der skal forhandles boliglån. Det er vigtigt at huske på at din bankrådgiver er ansat af banken og derfor også ansat til at sikre at banken får den bedste handel.

Mange glemmer også, at banken er en forretning på lige fod med alle andre og det betyder, at et tilbud altid er til forhandling. Selvom der kun kan forhandles små fordele til din fordel, kan det over en periode på 30 år betyde mange penge. Det kan måske betyde, at du har råd til at få lavet dit køkken eller badeværelse, de to dyreste rum med det samme, frem for at skulle vente i årevis før de kan blive lavet.

Din boligadvokat kan også være behjælpelig med at få tinglyst skødet. Først når skødet er tinglyst er boligen juridisk din.