Stålværn er gode for disse mennesketyper

Stålværn kan i sig selv være noget, man bruger som et æstetisk middel ved for eksempel svalegangen, korridorer eller gangarealer højt oppe, der forener plateauer, men de kan også være praktiske.

For eksempel er de gode at have udenfor, hvis man går rundt de steder, hvis der lige pludselig kommer et hårdt vindpust, eller man miste balancegangen, så man ikke ryger ud over siden.

Så skal man selvfølgelig lige huske at lave stålværnet med rigeligt luftrum, så der ikke kommer øget luftmodstand mod dem udenfor.

Men for bestemte menneskegrupper så er de her stålværn faktisk en gave for dem, når de skal bevæge sig rundt på de forskellige nævnte arealer med videre, og det vil vi give nogle eksempler på.

Nu nævnte vi tidligere, at de er gode at have, hvis man mister balancen, og værnet så er så højt, at de er over mellemhøjden på de fleste mennesker.
Disse typer var dog dem, som generelt går godt, men som lige mister fodfæste ved for eksempel at gå med høje hæle eller lignende.

Der er jo også mennesker, der er gangbesværede af natur, fra uheld eller via en medfødt lidelse, så det er en god beskyttelse for dem, så de føler sig mere trygge ved at kunne se dette stålværn.

Det gør meget psykisk for en også, at man kan se, man er i trygge hænder, så man bedre kan fokusere på at gå end ved at skulle frygte at falde ud over siden.

Den samme glæde har ældre mennesker også af det, som ud over at mange nok også går dårligt, så kan de have svært ved at se, hvornår gangpassagen ender og begynder. Her er et stålværn en god hjælp.

Det samme gælder for mennesker, der lider af højdeskræk, som man se en beskyttelse af stålværnet, så de heller ikke lige så let kan komme til at se ned.

Du kan købe gode stålværn her: https://www.røn-petersen.dk/vi-tilbyder/stalvaern 

Anders Lundtang Hansen