Vær grundig med pudsningen af dine vinduer

Det kan være et udmattende arbejde at skulle pudse ens vinduer og døre, hvoraf de sidste jo kun gælder, hvis der er franske døre eller terrassedøre med ruder i.

Selv franske døre indenfor skal jo også rense med rensemiddel for at se flotte ud, men for nemhedens skyld holder vi os lige til det, at du skal gøre vinduer og andre glaspartier rene udenfor, eller som på anden måde vender udad.

For udenfor bliver glassene udsat for mange forskellige typer af vejrfænomener, årstider, insekter og meget andet, som der ikke sker indenfor, hvilket fordrer en god gedigen omgang af noget ruderens til at rense vinduesfladerne ned med.

Desuden skal man jo gerne have en god skraber og andet udstyr til at gøre dette, men det er ikke alle mennesker, der lige ligger inde med den slags grundige og hårdføre midler andet end, når der lige skal fjernes nogle pletter på indensiden af ruderne.

For udenfor er det en helt anden sag, hvor man måske skal bruge forskellige rensemetoder til forskellige pletter, og så kan man pludselig komme til at bruge lang tid på en enkelt rude.

Og så kigger man sig omkring og ser, hvor mange ruder der mangler, og det begynder at trække op til uvejr, som selvfølgelig hjælper på rengøringen af ruderne, men som gør arbejdet virkelig besværligt for dig, så du må trække dig indenfor og vente til senere med at arbejde videre.

Så når du senere en anden dag kan fortsætte arbejdet, kommer det til at gå så langsomt, at når du endelig er nået i mål, så kan du se, at de første ruder, du rensede, nu er beskidte igen.

Løsningen kan være at bede en vinduespudser om at rense dine ruder, for den slags kommer måde ud til at private og firmaer, og de kan gøre det hurtigere og mere effektivt, end de fleste almindelige mennesker kan det.

 

Anders Lundtang Hansen